Mot Thailand

Share

Så var det dags igen för Thailand igen, detta underbara land där man ständigt möter glada leenden och så enkelt att resa runt i.  Vi åker den 1 Januari från Umeå och dagen efter från Arlanda med Air France, mellanlandning i Paris och landar i Bangkok kl 9 lokal tid den 3 Januari. Boende bokat enl nedan.

När vi landat i Bangkok så tar vi minibuss de 15 milen ner till norra Pattaya i östra Thailand.  Efter 6 dagar byter vi till Koh Samet, kort taxiresa på 7 mil och 40 min med båt ut till ön Koh Samet

Länkar om Pattaya och Koh Samet finns på sidan Thailand 2017 där jag  lägger ut bilder i olika gallerier. Bilder kommer också i inläggen på framsidan av bloggen.

Broder Urban tyckte det va lite lite bilder när han kollat tidigare resor men han uppmärksammande inte att det i varje inlägg finns fler bilder i länken mer bilder i Thailand 2017”, klicka där så kommer alla bilder som publiceras.

Karta över resan här, kartan går att zooma in i detalj. klicka på +/- och dra för att zooma och flytta kartan så får ni exakt position vart vi åker.

Kommentera

Your email address will not be published.