Autobahn, fan va det går fort, även i regn

Share

Landade i Munchen igår vid 15:30 tiden. Va lite struligt innan vi hade allting klart med hyrbilen. Sen iväg och börja med att köra kraftigt fel, vinglade runt på en massa småvägar innan vi hitta ut på Autobahn mot Salzburg. Fyra filer i varje riktning, regna som fan och jag tillsammans med lastbilar i filen längs till höger. Gick ca 100 knyck där i hällregnet. Fattar inte hur man kan köra fortare än så i hällregn men verkar ju funka, även fast man har husvagn såg vi.

Nu är vi framme i alla fall, passerade Kitzbuhel mm kända skidorter påväg hit till Kaprun. Regn idag med men vi ser ut att bli bättre i morgon. Lägenheten är fantastiskt fin med 2 sovrum och komplett självhushåll.

1 kommentar

  1. Skönt att allt gått bra, hoppas vädret blir bättre oxå!!!

Kommentera

Your email address will not be published.