Dramatisk natt och morgon

Share

I natt fick vi påhälsning vid 1 tiden. Isa vaknade av att en karl stod inne i vårat rum, hon skrek rakt ut och karl drog iväg i högsta fart. Min mobiltelefon och Isas va borta. Kameran, surfplattan, dator och pengar hade vi kvar turligt nog. Tjuven lämna kvar sina sandaler här ute på altan. Nu på morgonen så anmälde jag vad som hänt i receptionen och vilket pådrag det blev. Ägaren hade övervakningskameror över området så vi satte oss ner och gick igenom filmerna på datorn. Ägaren va mycket bedrövad över det som hänt. kl 01:04 på övervakningsfilmen dyker en lirare upp halvspringande och utan skor. Ansiktet gick att zooma in och han printade ut det och ringde Polisen. Ha suttit med Polisen nu i en timme och gått igenom allt och de fotade av hela bungalowen invändigt. Blev otroligt seriöst det hela, trodde vi aldrig. Något hopp att få tillbaka telefonerna finns nog inte men skönt att det finns lite seriösa människor även här i Thailand. Nu boka vi om till en annat hotell i närheten, lite dyrare men 3 säkerhetsvakter som patrullerar området nattetid. Kom just därifrån och kanonfin resort. Resorten finns här: Cocopalm beach resort

2 kommentarer

    • Johanna on februari 1, 2014 at 20:28
    • Svara

    Fy så obehagligt!!! Jag hoppas ni får njuta av sista veckan. Ha det bäst 🙂

    1. Ja du det var riktigt obehagligt,de jag tycker är värst är att nån vart inne i vårt rum medans vi låg i sängen,telefoner finns ju att köpa nya,vi får höras när jag kommit hem,lite hemlängtan har man nu,,hade bäst sköt om dej,,kram// Isabella

Kommentera

Your email address will not be published.